Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for HSEV med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:
– Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
– Gi deg relevant og tilpasset innhold
– Måle og analysere trafikken på nettsidene

Både HSEV og våre underleverandører lagrer data lokalt på din enhet. Eventuelle underleverandører er da underlagt databehandleravtaler og får ikke bruke dataene til annet enn å levere tjenesten vi har bestilt av dem.
 

Personvernpolicy

Vår nettstedsadresse er www.el-verket.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer
Hvis du fyller ut og sender inn informasjon via et kontaktskjema på dette nettstedet lagres denne informasjonen i databasen til vår nettsideleverandør (Webflow). Se deres retningslinjer for personvern her.

Innebygget innhold
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg
Hvis du sender inn informasjon via et kontaktskjema blir informasjonen lagret på ubestemt tid. Nettstedets administratorer kan se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg
Hvis du sender inn informasjon via et kontaktskjema kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg
Hvis du sender inn informasjon via et kontaktskjema kan dette bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.